Hej! Konstig dag!

jenare allihopa!
Idag är det bara 2... eller 3 riktiga skoldagar kvar i skolan tills sommaravslutningen! Wee!

Jag ska på fest imorrn ;) och så ska jag ha Loppis i Vasaparken (eller vi vasaparken) . Här är lite bilder från idag som jag tog!
Vid maten så råkade min kompis spilla ut "Musse Pigg!".
Skor i neonfärg. Alltså ett tema på mobilen, inte skor som är gjorda av neontyger :3
Mitt graffitti-finger. Nagellack IsaDora 69:- på Lindex. Också i neontema
Skor i ett nytt konstigt tema på mobilen som jag aldrig sett förut. Men det var coolt! :D
Min arm i samma konstiga tema 8D
Från vänster: Mathila, en rolig kompis! Jag i mitten. Beatrice längst till höger, en snäll vän!
Här är mitt "stora" mellanmål. En tallrik är min och det roliga var att vi tre skulle köpa present till Beatrice för hon har festen imorrn :D Så stannade vi här för en "fika"paus!
Detta är lilla Karl Pommes, han döptes av Linnea... som är en av de som jaag var "på stan" med. Hon kastade lille Karl på Sofia (Soffan) och det tyckte Soffan var jätteäckligt så Nea (Linnea) döpte honom till Karl Pommes (inget illa menat med namnet "Karl"). Här ligger han på golvet :(

När vi var på väg in till stan så kom det en massa Duvor framför oss. Då skrek Soffan rakt ut så hela Stockholm hörde:
- AAAAH! En flygande råtta!
Hahaha! Det skrattade vi åt hela tiden och jag ska bara påpeka att Nea tog ett upphittat random paraply från gatan som låg där. :O
AHjuste jag KANSKE ska iväg och se DANNY på Gröna Lund ikväll, och såklart åka karuseller med mitt splitternya GUULDKORT!

Superkramar Sara :D

Cha!

Hej... :D
Jag har inte kunnat vara så aktiv som jag brukar för jag har varit sjuk. Med 40graders feber så orkar man inte blogga tyvärr... 
Men ajja, jagh har haft väldigt mycket för mig denna vecka och vet ni vad...? Jag har kommit in på kollo, fick veta det för ett tags sen med idag är den möte! Guuud vad jag längtar! Jag kommer att bomba kollot med foton som antagligen sen(om jag får) kommer upp här! Vad sägs om det?!

Idag måste jag även gå och köpa två paket tuggummi för vi ha TUGGUMMIDAG i min klass imorgon! Vi får tugga tuggummi på lektionerna... från start till slut! Kan det bli bättre?
Idag hade jag även ett spanskaprov. Puh... för jag hade inte övat så mycket...
Aja! Det gick superbra! Det var bara ett A4-papper, jag som trodde det skulle vara värsta bunten med upgifter vi skulle hinna på en halvtimme! OMG!

Här är min egna topp 5 To Do -list för denna veckan.. tror jag... :D
Jag kommer att redigera denna så fort någon av dessa punkter är avklarade och så kommer den komma upp på bloggen igen, fast denna gång har jag bockat för något mer! Håll utkik!
Kram Sara

HEEJ! DÅLIGT OCH BRA!

Hej! Sorry för att jag har haft dålig aktivitet :( Beklagar verkligen. Jag ska breätta om de dagar som ni missade!

Fredag- härligt!
Jag gick ju i skolan (som vanligt) och jobbade som ett svin D:. Aja, som ni redan vet så fortsatte jag att tjata på mamma å pappa för att de skulle köpa mig ett guldkort... mamma var i Västerås och orkade inte diskutera så för att få det överstökat sade hon ja och lade på. JA! tänkte jag, bara lättövertalade pappa kvar!
Pappa ringde mamma (suck) och så pratade de länge, lääänge. Och tillslut messar pappa:
Pappa: Tillskott men du får några restriktioner
Jag: VA!?
Pappa: Du får vad du ville
Jag: JAAAA!AA!!!
Och sedan så köpte han ett GULDKORT till mig! SOm jag sedan hämtade ut och gick på grönan hela daaan! :DD



Lördag - Matcher, Matcher, Matcher!
Jag hade min första basketmatch på länge :D! I Lampe-challenge dessutom, jag spelade i gruppen
Girls 98-Elite 1. Vilket är det bästa man kan komma i, det gick väl väldigt bra, jag gjorde mål (heja mig!) och vi vann 2 av 3 matcher. Den sista var vi tvunga att vinna för att hålla oss kvar i tävlingen (Åh NEJ!) och vi vann den matchen sådan tur var :)
vi kämpade och kämpade för de (usla) domarna inte blåste foul på dem (foul=slå/hålla i motståndare), haha men sådan tur (igen) så VANN vi! Nu var det bara hem och vila för morgondagens matcher! 

Söndag - Sämsta dagen!

Vi började hela vår dag med att vara som pingviner. Pingviner kan inte springa fort och kan inte hålla bollen. Den första matchen var BS Riga - KFUM Central och som dåligt var så vann BS Riga :c Den matchen var om att komma till final! :'C... ajja så var vi tvunbga att äta på Max innan den avgörande andra matchen om 3:e pris. Den var mot Spånga Wikings - KFUM Central och såklart så ska vi få en bra start men ett dåligt slut. Om jag ska säga detta med korta meningar: Vi tog ledningen, de tog ledningen, domarna dömde inte foul förrän vi sade till (båda lagen) och så dömde de mot oss. Jajaj, vi förlorade sorgligt nog och jag gick hem utan medalj.  Idag ska jag botr till mina kompisar på middag, men jag ville hellre stanna hemma. Men det fick jag inte så jag måste förlja med. :C. Men vem vet, det kanske blir lite kul ändå C:



Kramisar Sara

Ny header!

Ja!
Vad tycker du om den! Kommentera gärna och ge ris och ros till nästa gång jag designar en header!




Kramisar Sara

HEEEEEEEEEii. 8D

Tjenare allihopa!
Jag är i skolan nu och har datalektion (yeyy!) där jag har gjort en ny header! Vad tycks? Den är gjord i Photoshop Elements 8.0. Min dag, hittills har varit rolig, jag har haft matte (:C) rast och nu data. Snart kommer resten av klassen in och då ska vi jobba med SO :( Så då måste jag stänga av.

Jag har märkt att mina "tittare" sjunker :C. Uhuhuhuh! Det tycker jag var lite tråkigt att "höra" men jag hoppas att jag verkligen får lite fler, för ja, jag älskar verkligen er! Pos Pos :D Hoppas ni njutit av er roliga dag, hitills i alla fall, aja, nu måste jag stänga mer innan någon kommer och frågar vad jag håller på med, speciellt inte min datalärare... :S

Vi ses då!
Kramar Sara :D

HEEEEEEEEEii. 8D

Tjenare allihopa!
Jag är i skolan nu och har datalektion (yeyy!) där jag har gjort en ny header! Vad tycks? Den är gjord i Photoshop Elements 8.0. Min dag, hittills har varit rolig, jag har haft matte (:C) rast och nu data. Snart kommer resten av klassen in och då ska vi jobba med SO :( Så då måste jag stänga av.

Jag har märkt att mina "tittare" sjunker :C. Uhuhuhuh! Det tycker jag var lite tråkigt att "höra" men jag hoppas att jag verkligen får lite fler, för ja, jag älskar verkligen er! Pos Pos :D Hoppas ni njutit av er roliga dag, hitills i alla fall, aja, nu måste jag stänga mer innan någon kommer och frågar vad jag håller på med, speciellt inte min datalärare... :S

Vi ses då!
Kramar Sara :D

Ledig på ett sorgligt sätt :'C

Tjenare!
Ja hej, detta blir nog ett inlägg för hela dagen för idag är jag ledig. Det är ju kul men på ett sorgligt sätt :'c Min morfar dog nu för 6 veckor sen och idag är det begravning .
Jajja, jag fick med mig en massa läxor (åååh :c) som jag tänkte göra i bilen. Aja, har ni varit på begravning? Eller kanske på bröllop? Berätta för mig :D
|Kramisar Sara|

Statistik!

Tjenare igen! :D
Ja, jag tittade alldeles nyaa på min statistik och såg att den låg på 2 unika sidvisningar och 2 sidvisningar. För mig är det ganska mycket, jag gjorde ett inlägg och jag gillar att kolla min statistik (vet inte vrf C:) och så VÓLA! 7 sidvisningar och 4 unika sidvisningar! Jag själv tyckte det var fem tummar upp! Jag uppskattar verkligen att ni kollar på min blogg, det värmer! :D

Ajja, jag sitter fortfarande uppe och skriver. Jag kan inte sluta verkar det som, men jag är ju ledig imorgon så jag kan sitta lite till ;P
Stora värmande kramar Sara

Det var ett tag sen! :c

Hejsan!
  • Ja, nu var det 2 dagar sen jag gjorde ett inlägg senast :C. Jag typ dooooooog. 8D Igår hade jag jättemycket att göra och idag har jag helt enkelt inte orkat eller hunnit. :C Imorgon kommer jag nog inte att skriva et inlägg för jag ska på begravning (*gråt*). Min morfar dog för 5.. eller 6 veckor sen och nu är det begravning :C JAG SAKNAR HONOM SÅ J****A MYCKET! *gråter så rummet blir ett akvarium*.
  • Ajja :c, jag ska visst lägga mig mig nu men jag ska försöka övertala pappa/mamma om att få ett guldkort! Håll tummarna! Isf ska jag hänga där hela tiden! (förutom när jag bloggar förståss ;) )
Kramisar Sara :DD 

Läxa... Puh :c Hjälp mig!

Heyy...
ja nu sitter man här och dinglar med benen medan man gör tråkiga SO-läxor. Någon som vet vilka platser i Afrika som lätt råkar ut för jordbävningar/vulkanutbrott? Varför? Skulle betyda supermycket om ni kunde hjälpa mig!
Varm choklad och bullar är bara ett måste vid läxläsning! Du borde prova någon gång :O

Hare gött och kommenetra gärna :D

Kramisar Sara

Tjena! Och tack så mycket! :D

Hejsan alla bloggisar!
Jag vill först och främst tacka för de kommentarer ( 2 hehe). Det betyder verkligen mycket för mig :D.
Idag har jag varit på betessläpp, alltså kor får springa ut i hagen för första gången och de ser helknäppa ut 8D. Jag har tyvärr ingen bild för min mobil hade laddat ur sig :(. Ajja, nu är jag hos farmor å farfar igen, men denna gånga för att GÖRA läxan. Och sedan ville jag bara be om ursäkt för att jag inte lade upp något mer inlägg igår. :C


Eurovision Song Contest 2011
Ja! Vad tyckte ni om det? Var det rätt låt som tog hem segern ändå?
Jag hörde att Eric Saade knep tredjeplatsen i en röst rysare! Årets vinnare, Azerbajdzjan tog hem titeln med låten "Running Scared". När man lyssnat på den (som jag gjort :D) några gånger så är den inte så tokig, men absolut sämre än "Popular"! Att komma 3:a är det bästa Sverige har kommit på hela 12år! :O Och jag säger bara...
AKTA ER EUROPA, NÄSTA ÅR TAR SVERIGE HEM DET! :)
Här är ESC 2011's vinnare :D



KRAM! Vi ses snart! :D


Chaba!

Ahh!
Gud vad skönt men LÖRDAG! Jaa, nu ska jag ta och dra till farmor och göra mina läxor :c. Men idag är det ju också Eurovision Song Contest 2011! Jag har hört att Eric går ut som nummer 7. Hej Eric! Vem hejar ni på? Kommer ni att se på finalen? Hare gött medan jag äter mackor på väg till farmor å farfar! Återkommer med en massa bilder snart!
Hej svejs!
Kram Sara

Rolig video!

Ja, nu när jag äntligen kan lägga in youtube-klipp så läste jag igenom mina inlägg och såg att jag hade lovat det!

OMG! Hur kunde jag glömma...?!

OMG!
Jag upptäckte just att jag inte har "Da Da Dam" i min blogg. *Måste lägga in* :DD
Och ja, det är helt "knäppt", men jag tycker han e lite söt.. hehe :I Hans röst, och sång... är sjunde himlen :D

Eurovision Song Contest 2011

app. Årets vinnare är ju inte framröstad än men jag tror hela Sverige tror på Eric Saade! KOM IGEN SAADE! Så här är förra årets vinnare, och så en bild på mig. Första bilden på mig här. Yeeeeeey!
Och så en fin fin nytagen bild på mig :)
Okej, den blev ganska liten... :c AJa...

Japp. Då var man på G igen. :D

Nu börjas det igen. Då kommer lite fler youtube-klipp eftersom jag precis lärt mig det och är helt besatt! Haha!
Varför tar man 1? När man kan ta 2! Eller 3!
Och 1 till, sadley...
Jag kan inte kontrollera mig själv! AAAAh!

Kär? Du? Jag?

Ja. I min klass är det typ onormalt att inte vara kär, men lite kär är jag väl. Haha, men det tänker jag verkligen inte berätta vem jag är småkär i för min kompisar följer min blogg lite.
Men, tell me. Vem gillar du i din klass? Eller har du redan en pojk/flick -vän? Säg till mig :D Är jag lite efter som typ aldrig varit tsm med någon?? :S
Sees!

Music, Music, Music

ÄNNU MER MUSIK!
Denna gång från Armenien...  
Jag spammar blogg.se med inlägg! Moahahahahahwahaha! :S

Central OFC!

Ja, nu har jag tråkigt så, varför inte berättar jag lite ( med bara bilder haha :) ) om mitt basketlag! CEEEENTRAL!
:DDDDDDDDDDDDDDDD
See ya!

Music, Oh Music

Hejsan allihopa! Jag har nyss lärt mig hur man lägger in youtubeklipp här! Så jag tänkte bjuda på 2 olika låtar, och här är de:
Ja du, jag fick till det tillslut. :) *nöjd*
Vi ses!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEi.

HEEEEEEEEEEEEEii
:O Jag har precis kommit hem från skolan och min bästis sitter uttråkad bredvid mig (hon säger: OF COURSE!, och lipar åt mig :-(). xD Jaa, vi har fått 2 läxor, hon börjar skära ner på det nu för ja, vi slutar sklolan om typ 3 veckor!! :D :DDD Bara att längta. Å jag har oxå blivit klar med två skit-jobbiga böcker -.-'. Nog med skol-prat nu. Vi har haft väldigt kul och Tove (min bästis) har fotat, med hennes kamera hehehe... :D (Jag samlar till en!) NU ska vi kika in och läsa i min Juila :/ Två söta smileys kommer här!: BAJS


HAah!

Vi ses någon annan gång!


Snabbt inlägg<33

Ja, juste :p
Jag ska bara skicka ett inlägg å säga att idag ska jag göra läxan ( :c), shoppa lite med kompisen, och slappa, tror jag. :D Ha det gött tills vi ses igen!
Kramar Sara :p

Tjenare<33 =)=)=)=)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Ä hemma nu, jag blev lite crazy idag när vår knäppa vikarie hade lektion. Min kompis ska beskriva honom ur hennes situation.
Linnea skriver: Egotrippad, snål, konstig, Erik Saade-look, han hade jävligt bråttom med allting, allmänt konstig å jävligt dryg.

Hahah! Man kan säga att hon inte tycker att han var den bästa C: AJa, ska lägga in en fett rolig video på Bruno Mars :D
Nähä, det går visst inte för jag vet inte hur man gör! Nån som vet? :c
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Bildbomb<3

Jaa. Tänkte ha en stoor jekla BILDBOMB med lite random-bilder jag hittar. Låt dig inpireras!
Jag tycker denna glass var maffig. Hur kan man få plats med så många kulor i en strut!? Och herregud vad det skulle kosta!
Jag bara måste ta med denna. Den är så söt och så "livfull". Jag älskar bilden helt enkelt. Hamsterna ser ut att ha ett skrattanfall som jag får ibland. :D
Denna hamster ser ut att ha munnen full. Man ska trycka in hela moroten i munnen på en gång! Men akta dig lille vän att du inte sätter i halsen (haha!).
Jag typ dog när jag såg dessa naglar. Vem kan göra så fint? Det påminner mig om att jag måster få en nagelmanikyr, ska bli kul när det nu blir... *suck*
Detta är hemskt och se. Vem, vem går omkring i sånna skor? Det är helt crazy! Och sen är den till vänster gjort av ormskinn, vilket leder till djur"plågeri", de använder djurs päls till att göra skor och kläder! Usch!
Ett par supercoola solglasögon! De är så coola men tyvärr så har jag redan inhandlat vårens solglasögon! *suck* Jajaj, då vet man vad man ska köpa i höst då!
Hahah! Jag vet faktiskt inte varför jag tog in denna bild! Antingen för att när det är en sådan här skylt så är det typ ett byggområde. Det får mig att påminnas om att min bästis höll på att bli "krossad" av sånt här galler som är runt ett byggområde, ni vet.
Ivrige svampbob är som vanligt glad över att vara en populär disney-figur! Han är så söt när han ler så ivrigt, därför förkänar han en plats i min bildbomb!
Nu var det slut på min stoora, eller kanske inte superstora bildbomb! Hoppas du njutit och kommentera gärna vilken som var din favoritbild av dessa!
Hejdoo. 888D
Kram Sara

Tjenare<3

Hejsan. Han nyss kommit hem från skolan. Pust. Jag ska snart( 2h hahah!) dra till basketen. Men jag vet ej om jag ska gå, kanske ska gå till en annan plan med en kompis och latcha lite med en basketboll. Och jag måste verkligen prova gula russin! Jag fick smaka av en kompis och blev förälskad. *asg*. Men nu äter jag mellanmål och tittar lite på tvn samtidigt som jag skriver detta.
Hejdoooo 888D Vi ses om ett tag!

CHA ALLA BLOGGERS!

Japp. Tjenare, jag tänkte ha lite sköj och skapa en blogg. AWESOMESARA.blogg.se blev det. Haha, det finns inget bättre namn. Aja, vad gör alla då? Kommentera gärna och jag kommer spamma blogg.se med inlägg! Moahahahwahaha! Nej men många inlägg må det bli! :-D

 

Ha det gött!

 

KRAMAR Sara

 

Vaffaaaaan? Jag kan inte ladda upp bilder, ska försöka igen KÄMPA, jag ger inte upp


RSS 2.0